Bi-el

biellogoBI-EL sa sjedištem u Primorskoj ulici broj 20 u Varaždinu, obiteljski je obrt osnovan 1993. godine kao servis za popravak TV-video i audio uređaja te montažu satelitskih i zemaljskih antena. Posao smo započeli skromno, na 30 m2 prostora u garaži vlastite kuće.

S vremenom su potrebe tržišta postajale sve veće, pa smo proširili i djelatnost i prostor, tako danas poslujemo na otprilike 400m2 vlastitog prostora na istoj adresi.
U početku širenja ponude, orijentirali smo se na prodaju asortimana robe koju smo servisirali, televizora video rekordera i muzičkih linija, ali isto tako i malih kućanskih aparata i bijele tehnike. Zaposlili smo i nekolicinu djelatnika, a u posao su se polako, već kao srednjoškolci, uključivala i naša djeca.

Naši su vjerni kupci postajali sve zahtjevniji pa smo pred kraj 90-tih intenzivno krenuli u prodaju i montažu klima uređaja, te započeli sa razvojem programa auto akustike.
Razvojem nove tehnologije i sve većih potreba tržišta, a zahvaljujući sposobnosti i naobrazbi našeg kadra, započinjemo i sa posljednjim segmentom našeg poslovanja, postavljanjem video nadzora i alarmnih uređaja. Tada brojimo 14 stručno osposobljenih djelatnika, no zbog širokog opsega poslovanja, odlučujemo se za otvaranje novog obrta imenom “AudioDesign” čiji je vlasnik sin Davor i koji preuzima djelatnost auto akustike i video nadzora te prodaju LCD i PLAZMA televizora, u dijelu postojećeg prostora na istoj adresi.

BI-EL je danan orijentiran je na tri osnovne djelatnosti :

 • Servis TV audio i video opreme
 • Montaža klima uređaja
 • Montaža zemaljskih i satelitskih antena

U općoj globalizaciji tržišta, u utakmici koju vodimo sa velikim trgovačkim lancima koji prodaju kruh zajedno sa televizorima, kvaliteta naše pružene usluge kroz sedamnaest godina našeg poslovanja, prepoznatljiv je segment i naša prednost koja nam daje nadahnuće da težimo još većim i boljim poslovnim rezultatima, a zadovoljstvo naših mnogobrojnih kupaca najbolji je dokaz da idemo pravim putem.

Obitelj Keliš

 • Adresa

  Primorska 20
  42000 Varaždin
 • Kontakt

  Telefon: 091 2023 026
  Email: zdravko.kelis@bi-el.hr
 • Radno vrijeme

  Radno vrijeme: Nazvati
  Subotom i nedjeljom zatvoreno
 • Načini plaćanja

  Gotovina, ponuda, predračun