Bi-el

biellogoBI-EL sa sjedištem u Primorskoj ulici broj 20 u Varaždinu, obiteljski je obrt osnovan 1993. godine kao servis za popravak TV-video i audio uređaja te montažu satelitskih i zemaljskih antena. Posao smo započeli skromno, na 30 m2 prostora u garaži vlastite kuće.

S vremenom su potrebe tržišta postajale sve veće, pa smo proširili i djelatnost i prostor, tako danas poslujemo na otprilike 400m2 vlastitog prostora na istoj adresi.
U početku širenja ponude, orijentirali smo se na prodaju asortimana robe koju smo servisirali, televizora video rekordera i muzičkih linija, ali isto tako i malih kućanskih aparata i bijele tehnike. Zaposlili smo i nekolicinu djelatnika, a u posao su se polako, već kao srednjoškolci, uključivala i naša djeca.

Naši su vjerni kupci postajali sve zahtjevniji pa smo pred kraj 90-tih intenzivno krenuli u prodaju i montažu klima uređaja, te započeli sa razvojem programa auto akustike.
Razvojem nove tehnologije i sve većih potreba tržišta, a zahvaljujući sposobnosti i naobrazbi našeg kadra, započinjemo i sa posljednjim segmentom našeg poslovanja, postavljanjem video nadzora i alarmnih uređaja. Tada brojimo 14 stručno osposobljenih djelatnika, no zbog širokog opsega poslovanja, odlučujemo se za otvaranje novog obrta imenom “AudioDesign” čiji je vlasnik sin Davor i koji preuzima djelatnost auto akustike i video nadzora te prodaju LCD i PLAZMA televizora, u dijelu postojećeg prostora na istoj adresi.

Dakle danas “BI-EL” broji 10 djelatnika i orijentiran je na tri osnovne djelatnosti :

 • Servis TV audio i video opreme
 • Montaža klima uređaja
 • Montaža zemaljskih i satelitskih antena

U općoj globalizaciji tržišta, u utakmici koju vodimo sa velikim trgovačkim lancima koji prodaju kruh zajedno sa televizorima, kvaliteta naše pružene usluge kroz četrnaest godina našeg poslovanja, prepoznatljiv je segment i naša prednost koja nam daje nadahnuće da težimo još većim i boljim poslovnim rezultatima, a zadovoljstvo naših mnogobrojnih kupaca najbolji je dokaz da idemo pravim putem.
Pozivamo vas da prelistate naše stranice jer ćete na njima sigurno pronaći nešto što će vas ponukati da nam se obratite za neku od postojećih usluga koje vam nudimo.

Obitelj Keliš

 • Adresa

  Primorska 20
  42000 Varaždin
 • Kontakt

  Telefon: 042/350-765
  Email: info@bi-el.hr
 • Radno vrijeme

  Radno vrijeme: 08:00 - 15:00 sati
  Subotom i nedjeljom zatvoreno
 • Načini plaćanja

  Gotovina, ponuda, predračun