Bi-el

AKCIJSKO predsezonsko čišćenje klima uređaja

S obzirom da nas je zima polako, ali sigurno napustila, započinjemo pripreme oko servisiranja i redovitog održavanja klima uređaja. Kako ste i Vi jedni od mnogih koji su nam poklonili povjerenje prilikom montaže istih, dozvolite da Vas podsjetimo da je upravo sada pravo vrijeme da Vaše klima uređaje pripremimo za kvalitetan i bez prijekoran rad tijekom nadolazeće sezone rashlađivanja. Redovito održavanje provodi se prvenstveno iz higijenskih razloga kako bi spriječili pojavu i razmnožavanje bakterija, stvaranja plijesni i drugih mikroorganizama koji bi mogli štetno utjecati na Vaše zdravlje i zdravlje Vaših zaposlenika.

Naša tvrtka posjeduje ovlaštenje od «Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva» kojim nam je dozvoljeno obavljanje djelatnosti održavanja i popravaka rashladnih i klima uređaja, a uz za taj posao osposobljene tehničare, od ove godine imamo i ovlaštenje po programu “DEGENIJA VELEBITICA” koji je valadirani – potvrđeni postupak čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite klima uređaja koji je napravljen po načelima SSOP-a (Standardni sanitarni operativni postupak – preduvjetni program za uspješno funkcioniranje HACCP-u). Program je registriran i odobren od Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka; Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar; Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Društva inženjera i tehničara Hrvatske.

Program čišćenja klima uređaja obuhvaća :

 • Tretman izmjenjivača topline
 • Tretman drenažne tave
 • Tretman filtra
 • Tretman mehaničkih djetlova

Cijena:  Na redovnu cijenu od 200,00 kn + PDV u periodu od 15.04.2020. do 01.07.2020. odobravamo popust od 20%. Ponuda vrijedi za područje grada Varaždina i okolicu (do 20 km). Za udaljenije mjesto, molimo Vas da nas najprije kontaktirate oko cijene. U predsezonsko čišćenje uključeni su samo gore navedeni radovi, sav dodatan posao ili popravak klima uređaja se naplaćuje prema redovnom cjeniku.

Za sve tretmane koriste se sredstva za čišćenje američke firme «RECTORSEAL» koja svojom provjerenom kvalitetom potvrđuju da je Vaš uređaj povjeren na održavanje u prave ruke. Molimo Vas da nas kontaktirate što prije kako bi u našem planu poslovanja mogli osigurati vrijeme izvršenja servisa putem telefona ili putem online obrasca niže


  Ime i prezime:

  Ulica / kb:

  Mjesto:

  E-mail adresa:

  Telefonski broj:

  Želim:
  Predsezonsko čišćenje klime po akcijskoj cijeni od 200,00 kn + PDV te popust od 20%

  Dodatne upute:

  • Adresa

   Primorska 20
   42000 Varaždin
  • Kontakt

   Telefon: 091 2023 026
   Email: zdravko.kelis@bi-el.hr
  • Radno vrijeme

   Radno vrijeme: Nazvati
   Subotom i nedjeljom zatvoreno
  • Načini plaćanja

   Gotovina, ponuda, predračun