Bi-el

h-daikinU više od 80 godina Daikin razvija i proizvodi visoko kvalitetne klimatizacijske sustave koji nude optimalne kombinacije komfora za grijanje i hlađenje. Proizvodnja u Japanu i Europi garantira visoku pouzdanost koja je dodatno ojačana strogom kontrolom kvalitete. Sve naše aktivnosti usmjerene su u razvoj i proizvodnju integralnih rješenja na polju grijanja i hlađenja. Svi sastavni dijelovi sustava dolaze iz jedne „kuće“ te se savršeno uklapaju. Fokusiranost isključivo na klimatizaciju također garantira proizvod koji osigurava dugogodišnji pouzdani rad.

Držanje pogonskih troškova što je moguće nižim dok uživate u optimalnom temperaturnom komforu izazov je s kojim se uspješno suočavamo već godinama. Svi Daikin klimatizacijski uređaji izuzetno su energetski učinkoviti, osiguravaju izniman komfor, te su tihi i jednostavni za korištenje u grijanju i hlađenju zahvaljujući integriranoj dizalici topline. Zahvaljujući modernoj inverterskoj tehnologiji, Daikin klimatizacijske jedinice štede energiju jer isporučuju samo onoliko energije koliko je potrebno. Isključivo inverterska tehnologija je standard u Daikin-u već dugo vremena, te su svi uređaji navedeni u ovom cjeniku inverterski. Ovisno o modelu i željama, Daikin klimatizacijski uređaji nude atraktivan dizajn kao i mogućnost uštede prostora za manje prostore, izgled i funkciju klasičnog radijatora ili pak rješenja za skriveni smještaj unutarnje jedinice.
Prema tome, naša široka paleta proizvoda nudi idealna rješenja za bilo koji zahtjev korisnika. Svi Daikin proizvodi imaju garantiranu kvalitetu, ali za svaki slučaj, pomoć i podrška za Vas od strane Daikin-a osigurana je na nacionalnoj razini. Cijene na upit

Katalog

Katalog

 • Adresa

  Primorska 20
  42000 Varaždin
 • Kontakt

  Telefon: 042/350-765
  Email: info@bi-el.hr
 • Radno vrijeme

  Radno vrijeme: 08:00 - 15:00 sati
  Subotom i nedjeljom zatvoreno
 • Načini plaćanja

  Gotovina, ponuda, predračun