Bi-el

h-panasonicPanasonic je svjetski poznat proizvođač klima uređaja te je preuzimanjem firme SANYO još više učvrstio svoj položaj i proširio paletu proizvoda. Uz svoj moto da prvenstveno uređaji moraju služiti svojoj svrsi (hlađenju i grijanju) najveću pažnju posvećuje uštedi energije. Panasonic klima uređaji sastavljeni su od najsuvremenijih i najkvalitetnijih komponenti te najnovije tehnologije proizašle iz vlastitih inovacijskih ureda i proizvodnih pogona. Klima uređaji Panasonic spadaju u red najviše klase kvalitete uređaja koji zadovoljavaju EU norme, što je dokumentirano CE-oznakom na natpisnoj pločici. Panasonicove uređaje možete pronaći i na Eurovent popisu čime se potvrđuje pravilan način mjerenja parametara uređaja kako bi se zaštitili krajnji korisnici.
Svojim tehničkim karakteristikama i linijama proizvoda mogu zadovoljiti bilo koje uvjete rada, dizajna, mjesta ugradnje i načina korištenja. Svojim radom pružaju osjećaj ugode boravka u klimatiziranim prostorima. Brojnim inovacijama povećavaju visoku energetsku učinkovitost, uštedu energije, vrhunsku kvalitetu zraka. Klima uređaji Panasonic koriste isključivo ekološka rashladna sredstva koja svojim svojstvima zadovoljavaju i najviše ekološke standarde, jer ne sadrže klor koji je ekološki štetan te svojim termodinamičkim energetskim svojstvima osiguravaju visoku energetsku učinkovitost.

Panasonic svoje klima uređaje razvrstava u tri kategorije. To su klima uređaji za kućnu upotrebu, profesionalni uređaji i klima uređaji za industrijsku primjenu. Cijene na upit.

Katalog

Katalog

 • Adresa

  Primorska 20
  42000 Varaždin
 • Kontakt

  Telefon: 042/350-765
  Email: info@bi-el.hr
 • Radno vrijeme

  Radno vrijeme: 08:00 - 15:00 sati
  Subotom i nedjeljom zatvoreno
 • Načini plaćanja

  Gotovina, ponuda, predračun