Bi-el

h-vivaxVivax cool klima uređaji dizajnirani su vodeći računa o prirodi, potrošnji energije kao i stvaranju ugodnog i zdravog prostora.VIVAX klima uređaji imaju 3 godine jamstva, uz redovan godišnji servis ovlaštenog VIVAX servisera. Tehnološki razvoj s ciljem povećanja energetske učinkovitosti klimatizacijskih uređaja u posljednjih je nekoliko godina bio vrlo brz. To je omogućilo da nekoliko zemalja uvedu stroge minimalne zahtjeve za energetsku učinkovitosti. Minimalni zahtjevi se odnose na uvođenja novog načina iskazivanja efikasnosti uređaja, koji se temelje na prikazu sezonske iskoristivosti. Današnji uređaji, osim jednokanalnih i dvokanalnih klimatizacijskih uređaja, koji postižu najviše razine učinkovitosti, uvelike su nadmašili A razred energetske učinkovitosti koje su utvrđene Direktivom 2002/31/EC. Nova Uredba uvodi dva mjerila energetske učinkovitosti koji se temelje na osnovnoj funkciji i određenim aspektima važnima za krajnje korisnike. Obzirom da se klimatizacijski uređaji koriste uglavnom u uvjetima djelomičnog opterećenja, testiranje učinkovitosti se izmijenilo na sezonske metode mjerenja učinkovitosti, osim za jednokanalne i dvokanalne klimatizacijske uređaje. Sezonska metoda mjerenja bolje uzima u obzir koristi uređaja baziranih na Inverter tehnologiji i uvijete u kojima se ovi uređaji koriste. Nova metoda izračuna učinkovitosti sa Ecodesign provedbenim mjerama postavlja više minimalne zahtjeve energetske učinkovitosti od sadašnjeg A razreda, što dovodi do reklasifikacije tih uređaja.  Shodno tome split klimatizacijski uređaji (svi uređaj sa zasebnom unutarnjom i vanjskom jedinicom) i prozorski  uređaji imaju novo A-G mjerilo energetske učinkovitosti, uz dodatak oznake „+“ na vrhu ljestvice energetske naljepnice.
  

eu.png

VISOKA UČINKOVITOST
Vivax klima uređaji od kućnih pa do komercijalnih dosežu novu A klasu, najveći nivo koji je trenutno prikazan na energetskim oznakama Europske unije.
Uvjeti energetskih oznaka (EU) 626/2011
•     Tri klimatske zone za grijanje (uobičajena zona je obavezna, toplija i hladnija zona su opcionalne)
•     Sezonska učinkovitost (izračun višestrukog opterećenja dijelova)
•     Nivo jačine zvuka
•     Ocijenjena učinkovitost pokazuje ocjene na bazi performansi uređaja
•     Sezonska učinkovitost ukazuje na performanse za vrijeme cijele sezone grijanja ili hlađenja, što bolje odgovara stvarnom radu uređaja

Cjenik

Cjenik

Katalog

Katalog

 • Adresa

  Primorska 20
  42000 Varaždin
 • Kontakt

  Telefon: 042/350-765
  Email: info@bi-el.hr
 • Radno vrijeme

  Radno vrijeme: 08:00 - 15:00 sati
  Subotom i nedjeljom zatvoreno
 • Načini plaćanja

  Gotovina, ponuda, predračun